У Кабміні розповіли, скільки українців можуть отримати компенсацію за економію субсидії

258
0
SHARE

За словами Розенка, цього року 2 млн українців внесені в списки на отримання коштів від невикористаних субсидій. Останні новини від УНІАН за 20 липня.
Цього року 2 мільйони осіб внесено в списків на отримання компенсації за заощаджену житлову субсидію, повідомив віце-прем’єр-міністр України Павло Розенко сьогодні в ході селекторної наради.
«Загальна кількість одержувачів субсидії, включених до списків на право отримання відповідної компенсації від держави, становить близько 2 мільйонів осіб», – сказав віце-прем’єр.
Він додав, що необхідно посилити інформаційну кампанію, щоб люди зверталися в управління соцзахисту з відповідними заявами.
Розенко повідомив, що на отримання субсидії було подано 761 тис. заяв від домогосподарств.
«Станом на 15 липня з 1 тисячі 580 підприємств, що надають послуги з електро- і газопостачання, 1 тисяча 550 надали органам соціального захисту населення відповідні списки», – сказав віце-прем’єр.
Також він зазначив, що в місті Києві, а також у Черкаській, Чернівецькій та Одеській областях не всі підприємства подали відповідну інформацію.
За словами Розенка, Міністерству фінансів доручено невідкладно розпочати фінансування програми виплати компенсації за субсидії.

Continue reading...