Про стратегічну мету Порошенка в реінтеграції Донбасу, – інтерв'ю з Рябчином

324
0
SHARE

Народний депутат від фракції « Батьківщина » Олексій Рябчин розповів про написання законопроектів про реінтеграцію Донбасу, їхнє скандальне подання та сутність документів. Новини України, Петро Порошенко, Реінтеграція Донбасу, ВО Батьківщина, Законопроект – Телеканал новин 24
Народний депутат від фракції « Батьківщина » Олексій Рябчин розповів про написання законопроектів про реінтеграцію Донбасу, їхнє скандальне подання та сутність документів.
– Президент України вважає, що Верховна Рада не повинна брати участь у цьому законотворчому процесі. Процес, коли не депутати стають авторами цього проекту, а закордонні дипломати, якісь експерти – це, як на мене, неправильно. Чому іноземні колеги мали змогу робити правки, але народні обранці не мали такої можливості?
Зараз порушуються терміни регламенту Верховної Ради. Адже дається 14 днів на розгляд альтернативних законопроектів. Президент свідомо порушив цю процедуру та спонукатиме проголосувати за законопроекти. Потрібно раніше було внести ці документи, щоб відбулась здорова дискусія. Бо парламент – місце для дискусій, а не філія Банкової.

Continue reading...