Кабмін підтримує зниження до 12% ренти для видобутку газу з нових свердловин

238
0
SHARE

Кабінет міністрів підтримує політику спрощення дозвільних процедур, передусім, у видобутку газу, а також пропозиції щодо зниження ставок ренти до 12% при запуску нових свердловин, як стимул галузевого розвитку. Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час наради у рамках робочої поїздки до Полтави, повідомляє Урядовий портал.
Кабінет міністрів підтримує політику спрощення дозвільних процедур, передусім, у видобутку газу, а також пропозиції щодо зниження ставок ренти до 12% при запуску нових свердловин, як стимул галузевого розвитку.
Про це сказав Прем’єр-міністр України Володимир Гройсман під час наради у рамках робочої поїздки до Полтави, повідомляє Урядовий портал .
« Всі ті, хто будуть створювати перешкоди політиці енергонезалежності, будуть оголошені ворогами держави. Я терпіти того не буду. Всім потрібно надавати рівні умови, дозволи при дотриманні існуючих вимог. І до кінця року ми маємо прийняти конкретні рішення – щодо спрощення процедур (ліцензування), аби ми рухалися в напрямку здобуття енергонезалежності, а також щодо нових свердловин.

Continue reading...