СБУ оприлюднила запис переговорів очільника ПВК "Вагнер" з російським генералом

212
0
SHARE

Розмови стосуються висування російсько-окупаційних військ на бойові позиції в Донбасі. А також бойових втрат ПВК.
Розмови стосуються висування російсько-окупаційних військ на « бойові позиції » в Донбасі. А також бойових втрат ПВК.
Чергові записи розмов за участю Уткіна і « Тамбова » доводять присутність російських військових в Донбасі
© Фонтанка
Служба безпеки України оприлюднила аудіозапис телефонних розмов керівника « Приватної військової компанії Вагнер », колишнього спецпризначенця Дмитра Уткіна з генералом Збройних сил Росії Євгеном Нікіфоровим (позивний « Тамбов »).
За даними СБУ, розмова між Нікіфоровим та Уткіним відбулася 27 січня 2015 року. Вони обговорювали висування найманців ПВК « Вагнер » та російської військової техніки на « бойові позицій » в окупованих районах українського Донбасу.
Зокрема, обговорюється висування танків, які « не можуть їхати у темряві » та доставки Уткіну карти. Також Нікіфоров наполягає на тому, щоб « ніхто не шмальнув » у російських військових, які « висуватимуться на рубіж ».
Розмова, яка відбулася 28 січня, стосується бойових втрат ПВК « Вагнер », через них найманці змушені були відійти.
Увага! Ц е відео містить ненормативну лексику.
Читайте також: У Кремлі знову дистанціювалися від питання узаконення діяльності ПВК
Нагадаємо, раніше СБУ оприлюднила дані найманців російської приватної військової компанії « Вагнер », які беруть участь у військових діях в Донбасі та Сирії. Зокрема, встановлено 1570 імен і настановних даних бойовиків ПВК « Вагнер », у тому числі тих, хто загинув на території України.
Раніше голова Служби безпеки України Василь Грицак на брифінгу в Києві заявив про те, що спецслужба встановила участь російської так званої « Приватної військової компанії Вагнер » на чолі з Дмитром Уткіним у конфліктах на сході України з 2014 року та пізніше в Сирії.

Continue reading...