Геращенко оприлюднив подання на Савченко

267
0
SHARE

Нардеп зазначив, що за підсумками вивчення документів вирішив « голосувати за зняття з неї депутатської недоторканності і не голосувати за її затримання і арешт »
Народний депутат Антон Геращенко оприлюднив на своїй сторінці у Facebook подання Генерального прокурора України Юрія Луценка щодо народного депутата Надії Савченко.
« Надії Савченко необхідно пройти примусове психіатричне обстеження на предмет адекватності. До такого висновку я дійшов після того, як уважно прочитав подання на притягнення до кримінальної відповідальності і затримання поки ще народного депутата Надії Савченко », – написала Геращенко.
Він додав, що за підсумками вивчення документів вирішив « голосувати за зняття з неї депутатської недоторканності і не голосувати за її затримання і арешт ».
« Це моя особиста позиція. Поясню чому: по-перше, не хочу створювати для неї образ жертви. Для мене вона не жертва, а правопорушник. А по-друге, вважаю правильним, щоб Генеральний прокурор Юрій Луценко, замість подання на арешт Надії Савченко подав документи на згоду Верховної Ради на примусове обстеження в психіатричній лікарні », – додав Геращенко.

Continue reading...