Пентагон частково призупинив спільні військові навчання з Південною Кореєю

307
0
SHARE

Помпео збирається провести зустрічі з представниками уряду КНДР для реалізації підсумків саміту лідерів двох країн у Сінгапурі.
Пентагон повідомив про припинення на невизначений строк деяких спільних військових навчань з Південною Кореєю для реалізації домовленостей, досягнутих у ході саміту лідерів США і КНДР в Сінгапурі.
« В підтримку здійснення домовленостей на вищому рівні в Сінгапурі та в координації з нашим союзником – Республікою Кореєю, міністр Мэттис на невизначений термін припинив деякі вчення », – йдеться в заяві прес-секретаря Пентагону Дані Уайт.
Вона зазначила, що « це включає в себе призупинення Freedom GUARDIAN поряд з двома корейськими навчаннями за програмою військово-морського обміну, запланованими на найближчі три місяці ».
Уайт підкреслила, що це також робиться « на підтримку майбутніх дипломатичних переговорів під керівництвом держсекретаря (Майка) Помпео ». « Подальші рішення будуть залежати від того, чи буде КНДР продовжувати вести продуктивні переговори в дусі доброї волі », – повідомила вона.

Continue reading...