Убивство Вороненкова: суд повернув обвинувальний акт на доопрацювання в прокуратуру. Співучасникам злочину Тарасенку та Лосю продовжили арешт до 11 серпня

390
0
SHARE

Відповідне рішення оголосив 13 червня суддя в цій справі Віталій Циктіч за результатами розгляду клопотання сторони захисту, повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на Укрінформ. « Порадившись…
Відповідне рішення оголосив 13 червня суддя в цій справі Віталій Циктіч за результатами розгляду клопотання сторони захисту, повідомляє Цензор. НЕТ із посиланням на Укрінформ.
« Порадившись у нарадчій кімнаті, суд ухвалив повернути обвинувальний акт прокурору на доопрацювання », – сказав суддя.
Також суд продовжив запобіжні заходи у вигляді тримання під вартою до 11 серпня обвинувачуваним у цій кримінальній справі Ярославу Тарасенку і Олександру Лосю.
Під час підготовчого судового засідання в середу адвокати обох обвинувачених висловили клопотання про повернення обвинувального акту прокурору на доопрацювання через недоліки у встановленні слідством всіх обставин скоєння злочину Тарасенком і Лосем. « В обвинувальному акті чітко не встановлено роль Тарасенка у вбивсті Вороненкова », – заявив у суді адвокат Владислав Добош.
Водночас під час підготовчого засідання суд відмовив обвинувачуваному Тарасенку у відводі складу колегії суддів. « Суд ухвалив рішення відмовити в задоволенні клопотання Тарасенка у відводі складу суду », – оголосив суддя.
Зокрема, Тарасенко заявив відвід усьому складу суду « у зв’язку з упередженістю та порушенням мого права на захист ».
Тарасенко обґрунтував необхідність відводу тим, що колегія суддів не задовольнила клопотання його адвоката Владислава Добоша про надання часу для ознайомлення з обвинувальним актом.

Continue reading...