Оприлюднено законопроект про нові "нищівні" санкції США проти Росії

375
0
SHARE

На сайті Конгресу США у вівторок опубліковано проект закону про посилення санкцій проти Росії, раніше внесений групою сенаторів від Республіканської та Демократичної партій на чолі з сенатором Ліндсі Гремом. В законопроекті зазначається, що Сполучені Штати не визнають анексії Росією Криму – за зразком Декларації 1940 року про невизнання анексії Радянським Союзом країн Балтії.
На сайті Конгресу США у вівторок опубліковано проект закону про посилення санкцій проти Росії, раніше внесений групою сенаторів від Республіканської та Демократичної партій на чолі з сенатором Ліндсі Гремом.
Як передає « Радіо Свобода », документ, озаглавлений « Закон про захист безпеки Америки від агресії Кремля », був розроблений незабаром після зустрічі президента США Дональда Трампа з російським президентом Володимиром Путіним у Гельсінкі 16 липня. Він містить як політичні заяви, так і перелік конкретних заходів, які законодавці пропонують прийняти у відповідь на дії Росії.
Читайте також Катастрофа для « путінського режиму »: російський фінансист розповів про наслідки нових санкцій США проти РФ
У законопроекті йдеться, що Сполучені Штати не визнають анексії Росією Криму – за зразком Декларації 1940 року про невизнання анексії Радянським Союзом країн Балтії.

Continue reading...