Прокурори просять для Януковича 15 років в'язниці. Суд пішов на перерву до 13 вересня

96
0
SHARE

Прокурори Головної військової прокуратури у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича завершили виступ у судових дебатах в Оболонському райсуді Києва і просять суд винести вирок у вигляді 15 років в’язниці.
Прокурори Головної військової прокуратури у справі про держзраду екс-президента Віктора Януковича завершили виступ у судових дебатах в Оболонському райсуді Києва і просять суд винести вирок у вигляді 15 років в’язниці. Передає УНІАН.
Після цього адвокати Януковича за договором закликали захисника Юрія Рябовола, призначеного екс-президенту судом, взяти самовідвід, оскільки Янукович відмовився від його послуг. Сам Рябовол заявив, що для того, щоб виступити в судових дебатах, йому потрібно вивчити матеріали справи, і що для цього йому потрібно 3 місяці, оскільки справа налічує 75 томів.
Крім того, адвокат за договором Олександр Байдик попросив 3 місяці для підготовки. Суд, порадившись на місці, вирішив надати 1 місяць для цих двох адвокатів для підготовки для виступу в дебатах. Після цього головуючий у справі суддя Владислав Дев’ятко оголосив перерву до 13 вересня. Він повідомив, що заплановані засідання для виступу адвокатів в судових дебатах це 13-14 вересня початок о 10.

Continue reading...