Волкер відверто звинуватив Росію у збитті "Боїнга" в небі над Донбасом – 24 Канал

257
0
SHARE

Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що відповідальність за збитий у 2914 році пасажирський літак « Боїнг 777 » рейсу МН17 у небі над Донбасом лежить на Росії. Новини України, Новини політики, Курт Волкер, Новини США, Війна на Донбасі, Збитий « Боїнг 777 », Новини Росії, Жертви, авіація – Телеканал новин 24
Спеціальний представник Держдепартаменту США з питань України Курт Волкер заявив, що відповідальність за збитий у 2914 році пасажирський літак « Боїнг 777 » рейсу МН17 у небі над Донбасом лежить на Росії.
Про це він заявив в інтерв’ю  » Эхо Москвы « .
« Відповідальність несе Росія через її вторгнення і окупацію цієї частини України », – наголосив американський дипломат.
Волкер нагадав, що зенітний комплекс, який збив літак, надійшов із регулярної російської військової частини. Цей комплект був доставлений з Росії на територію України, використаний для запуску з української території ракети, яка збила цивільний літак, а потім цей зенітний комплекс повернули на російську територію в російську військову частину.

Continue reading...