Бабине літо "продовжили": скільки протримається тепло в Україні

290
0
SHARE

Синоптики розповіли, скільки ще в Україні протримається тепло і якою буде погода на вихідні та наступний тиждень
Бабине літо, яке повернулося в Україну на початку цього тижня, ще протримається. У найближчі п’ять днів, як на вихідні, так і на початку наступного тижня, в Україні збережеться суха і тепла погода. Дощів не передбачається, а антициклон і теплий повітряний фронт прогріють повітря місцями до + 20-21 градусів. Про це повідомили в українському Гідрометцентрі.
Так, в п’ятницю, 12 жовтня, по всій території України очікується суха і сонячна погода. Можлива мінлива хмарність, але повітря в середньому прогріється до + 17-19 градусів. На півдні країни ще тепліше – до +21.
У суботу, 13 жовтня, погода буде схожа з попереднім днем. Хмар буде ще менше. А тепло розіллється по західній, південній та східній частинах України. Буде до + 19-20. У центрі і на півночі країни трохи прохолодніше – до + 17-18.
У неділю, 14 жовтня, погода не зміниться. По всій Україні обіцяють суху, сонячну і комфортну погоду. Дощів не передбачається, невелика хмарність і температура до + 17-20 градусів.
У понеділок, 15 жовтня, небо часом буде затягувати хмарами. Але переважно буде сонячно і як і раніше тепло на рівні попередніх днів. Температура повітря також буде тішити і вдень повітря прогріється до + 17-20 градусів.

Continue reading...