Штурм активістами відділення поліції: реакція українців (відео)

395
0
SHARE

Спроба штурму активістами Подільського райвідділу поліції в Києві та дії силовиків під час затримання учасників протесту викликали в мережі гарячі обговорення
Фото: затримання активістів (kyiv.npu.gov.ua)
У поліції вибачилися за скандальну фразу одного з силовиків при затриманні активістів
У мережі активно обговорюють інцидент біля Подільського райвідділу поліції в Києві, коли правоохоронці затримали близько 40 осіб при спробі штурму управління поліції ». 9 лютого в результаті бійки 3 силовиків доставили в лікарню – вони отримали хімічні опіки очей та дихальних шляхів. У той же час 7 громадян звернулися за допомогою.
Багатьох обурило брутальне поводження правоохоронців щодо активістів, а також скандальна репліка « Лягай, Бандера! ». Відповідне відео швидко поширилося в соцмережах і викликало обурення українців.
Начальник Головного управління Нацполиции Києва Андрій Крищенко вже вибачився за висловлювання поліцейського під час затримання учасників спроби штурму управління поліції.
Скрін: facebook.com/UA. KyivPolice
Також він заявив, що поліцейським, які перевищили свої службові повноваження під час затримання активістів у Києві, загрожує до 8 років тюремного ув’язнення.
Користувач мережі Тім Златкін опублікував повне відео затримання активістів у Подільському райвідділу.
Відео: facebook.com/akvilifer
Серед коментарів звучать висловлювання як на підтримку поліції, так і критика через « бандерівську » фразу одного з силовиків зокрема:
« Я просто дивуюся.

Continue reading...