Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин на бронепоїзді вирушив до російського Владивостока

205
0
SHARE

Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин на бронепоїзді відбув у російський Владивосток, де 25 квітня він планує зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним
З відкритих джерел
Лідер Північної Кореї Кім Чен Ин на бронепоїзді відбув у російський Владивосток, де 25 квітня він планує зустрітися з президентом РФ Володимиром Путіним. Про це повідомляє Центральне телеграфне агентство Кореї.
« Голова Трудової партії Кореї (ТПК), голова держради Корейської Народно-Демократичної Республіки (КНДР), верховний головнокомандувач Збройними Силами КНДР, вищий керівник нашої партії, держави і армії товариш Кім Чен Ин для нанесення візиту в Російську Федерацію рано вранці 24 квітня вирушив на спецпоїзді », – йдеться у повідомленні.
Наголошується, що Ина супроводжували члени політбюро ЦК Трудової партії Кореї, заступники голови ЦК партії Кім Пхен Хе і Про Су Ен, член політбюро ЦК ТПК, міністр закордонних справ Лі Ен Хо, начальник Генштабу КНА генерал армії сухопутних військ Лі Ен Гір, член Держради КНДР, перша заступниця міністра закордонних справ Чве Сон Хі і члени ЦК партії і Держради.

Continue reading...