Наче Кашпіровський: мережа

176
0
SHARE

Президент України Володимир Зеленський записав відеозвернення щодо розпуску Верховної Ради, назвавши це рішення правильним. У мережі дуже бурхливо відреагували на ролик
Зеленський записав нове відео про розпуск Ради. У мережі відреагували дуже бурхливо
Президент Володимир Зеленський зняв нове відеозвернення, в якому назвав своє рішення про розпуск Верховної Ради правильним. Ролик був опублікований на Facebook-сторінці АПУ увечері 7 червня, і за пару годин набрав величезну кількість коментарів, і часто – досить емоційних.
Так, Зеленський підсумував роботу народних депутатів за час свого президентства і розкритикував їх через залишення мажоритарки, недоторканності, колишніх міністрів і силовиків, а також можливості « не відповідати за незаконне збагачення ».
Користувачі мережі відреагували на пост дуже бурхливо. Багато хто вказує на те, про складну ситуацію на фронті – загибель чотирьох військових ЗСУ на Донбасі протягом доби і велику кількість поранених – Зеленський у зверненні взагалі нічого не згадав. Раніше президент назвав загибель українських бійців в результаті артилерійських обстрілів бойовиками свідченням « втрати Росією контролю над найманцями ».
Відео: facebook.com/president.gov.ua
« Я думала це термінове звернення про ваше скандальне « повернення контролю Росії за бойовиками », торгівлю з ОРДЛО, загибель наших воїнів у бліндажі, тому що їм не дозволили себе захистити – головні теми дня. Я думала ви дасте людям відповіді на ці питання. А як же!!! У вас Верховна Рада, виявляється головна тема. Верховну Раду розпустили, і це ваше головне досягнення? Подивимося, як буде працювати нова, ось тоді і будемо слухати ваше звернення щодо неї. А поки дайте пояснення по темам захисту країни, не відволікайтеся! »
« Пан Володимир, все буде добре! Потрібно поміняти 21 липня ВР, щоб Україна отримала дійсно слуг народу! Ми з вами! Ми зробимо їх! »
Скрін коментарів: facebook.com/president.gov.ua
« Величезне « дякую » тобі за вбитих на війні через заборону стріляти, за те, що « регіонали » підняли голови, за Портнова / Штепу / Королівську… Ганьба! Україні потрібен Порох, а не зелена дрі**я! »
« Це виступ не президента!, а мстивого пок***ка, який сам вже зрадив країну і виставляє комусь претензії! »;
« Володимире, ми вас підтримуємо. Віримо… і ніколи не зрадимо… Нас 73%… об’єднаємося проти « порохоботів » і будемо боротися. Разом ми сила »;
« Це не мова президента. Це рівень ображеної стервозної жінки невисокого польоту. Що це за стиль мовлення? Які огидні маніпуляції і спотворення разом з уїдливість рівня « Кварталу ». Що, якщо слово « дякую » муляє, то ще його зганьбити дуже хочеться?.. Люди все бачать, особливо матері і дружини своїх загиблих синів і чоловіків! Ви обіцяли, що смертей на війні не буде і при тому ми не здамо своїх інтересів. Або що ви обіцяли людям? – які всі бачать, але не те, що нав’язується, як Кашпіровський »;
Фото: Володимир Зеленський (president.

Continue reading...