ЗСУ пішли у наступ на Херсонщині, ворог обороняється на невигідних рубежах, – Генштаб

150
0
SHARE

Унаслідок наступальних дій українських сил російські загарбники зазнали втрат і зайняли оборону на невигідних рубежах у Херсонській області. Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ, передає Укрінформ. « Внаслідок наступальних дій підрозділів Сил оборони ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах поблизу Андріївки, Лозового та Білогірки Херсонської
Унаслідок наступальних дій українських сил російські загарбники зазнали втрат і зайняли оборону на невигідних рубежах у Херсонській області. Про це в Фейсбуці повідомляє пресслужба Генштабу ЗСУ, передає Укрінформ.
« Внаслідок наступальних дій підрозділів Сил оборони ворог зазнав втрат та зайняв оборону на невигідних рубежах поблизу Андріївки, Лозового та Білогірки Херсонської області. Бойові дії тривають. Російські окупанти обстріляли цивільну інфраструктуру в районах населених пунктів Прибузьке, Посад-Покровське, Благодатне, Осокорівка, Нововоронцовка, Новоолександрівка та інших. Силами зенітних ракетних систем С-300 противник продовжує нарощувати систему протиповітряної оборони », – йдеться у зведенні. Зазначається, що на Волинському та Поліському напрямках ситуація залишається без суттєвих змін. Визначені підрозділи збройних сил республіки білорусь на ротаційній основі продовжують виконувати завдання з охорони білорусько-українського кордону, угруповання посилено підрозділами бригад внутрішніх військ міністерства внутрішніх справ республіки. Зберігається загроза ракетних та авіаційних ударів по об’єктах на території України. При цьому з метою забезпечення посиленого адміністративно-поліцейського та контррозвідувального режимів в республіці білорусь до 31 серпня 2022 року вводяться тимчасові обмеження на в’їзд та перебування у прикордонних з Україною Брагінському, Лоївському та Хойницькому районах Гомельської області.

Continue reading...