Велика Британія запровадила нові санкції проти Росії через “референдуми”

105
0
SHARE

Велика Британія розширила санкції проти Росії у зв’язку з незаконними “референдумами” на тимчасово-окупованих територіях …
КИЇВ. 26 вересня. УНН. Велика Британія розширила санкції проти Росії у зв’язку з незаконними “референдумами” на тимчасово-окупованих територіях Донецької, Луганської, Запорізької та Херсонської областей. Про це йдеться на сайті британського уряду, передає УНН.
Цитата
“Російський режим організував ці незаконні “референдуми” у відчайдушній спробі захопити території і виправдати свою незаконну війну. Цей процес відображає їхній підхід у Криму 2014 року, що поєднує дезінформацію, залякування і підроблені результати. Ці “референдуми” не відображають волевиявлення українського народу, і є грубим порушенням територіальної цілісності та суверенітету України”, – заявив міністр закордонних справ Великої Британії Джеймс Клеверлі.
Деталі
Зокрема, глава МЗС держави 26 вересня оголосив про 92 санкції у відповідь на проведення російським режимом “референдумів” у 4 областях України, наголосивши, що це є явним порушенням міжнародного права, зокрема статуту ООН.

Continue reading...