У розвідці Британії назвали головну мету великого наступу Росії та її перспективи

119
0
SHARE

Array
У британській розвідці зазначають, що Росія навряд чи відновити великі наступальні операції в Україні з початку січня 2023 року. Там вказали на проблеми Росії з озброєнням.
Малоймовірно, що Росія буде спроможна наростити сили, необхідні для суттєвого впливу на результат війни протягом найближчих тижнів, заявляють у Міноборони Британії.У росіян проблеми з боєприпасами
Зокрема, там наголошують, що оперативною метою Росії майже є захоплення решти утримуваних Україною частин Донецької області.
Проте, окупантам вдається просуватися вперед лише на кілька сотень метрів за тиждень. Це може бути пов’язано з тим, що загарбникам зараз не вистачає боєприпасів і маневрених підрозділів, які необхідних для успішних наступальних дій.У Міноборони Британії оцінили можливості армії окупантів
У зведенні міноборони Британії наголошують, найвище командування, ймовірно, розробляє плани, що вимагають від недоукомплектованих, недосвідчених підрозділів досягти нереальних цілей через політичний і професійний тиск, стверджується у зведенні.

Continue reading...