Що ховається за мовчанням Зеленського: пояснення журналіста – 24 Канал

275
0
SHARE

Про ефективність використання соцмереж Володимиром Зеленським та дебати кандидатів у президенти на Суспільному – у програмі
Про ефективність використання соцмереж Володимиром Зеленським та дебати кандидатів у президенти на Суспільному – у програмі « Що це було » розповів журналіст Павло Казарін.
– Мене бентежить, коли замість кандидата говорить лише його штаб. З погляду політичної технології, яка відміряється за рівнем ефективності, це ефективна технологія. Ми бачимо, що Володимир Зеленський, згідно з рейтингами та цифрами, є лідером.
– Однак з погляду етики, відповідальності, поваги до виборців – це все пробиває дно. Бо кінець-кінцем треба визначитись і розповісти про те, що чекає країну за твого президентства, адже п’ять років – це довга історія.
– Коли ми гортаємо телеканали, то бачимо лише членів штабу та команди Зеленського. Однак є найголовніша проблема – Володимир Зеленський мовчить. Це ефективно, це може привести його до перемоги, але це є не етично та безвідповідально.
Розчарування для виборців
– Ба більше, у випадку перемоги Зеленського країна буде приречена до фрустрації (марне очікування, – 24 канал) і розчарування. Виборці Зеленського чекають від нього речей, які не поєднуються між собою.
– До прикладу, виборець з Одеси голосує за Зеленського через те, що він, умовно кажучи, подружиться з Росією і відкриє кордони, а виборець зі Львова голосує за Зеленського, тому що хоче від нього шлях до Європи, ефективних реформ, боротьби з корупцією тощо.

Continue reading...