Суд засудив 8 "торнадівців" до тривалих термінів ув'язнення

346
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Оболонський райсуд Києва засудив екс-командира розформованої роти патрульної служби міліції особливого призначення «Торнадо» Головного управління МВС України в Луганській області Руслана Онищенка, його заступника Миколу Цукура та ще 6 співробітників підрозділу до тривалих термінів позбавлення волі.
Як передає в п’ятницю ввечері кореспондент агентства » Інтерфакс-Україна «, Онищенко засуджений до 11 років позбавлення волі, Цукур — до 9 років, громадянин Білорусі Данило Ляшук — до 10 років, Ілля Холод — до 9,5 років.
Також екс-бійці Борис Гульчук, Максим Глєбов, Микита Куст засуджені до 9 років в’язниці кожен, а Анатолій Пламадяла — до 8 років позбавлення волі.
Крім того, бійці розформованої роти «Торнадо» Юрій Шевченко, Роман Іваш, Андрій Демчук, і Микита Свиридовський засуджені до 5 років позбавлення волі з випробувальним терміном — у Шевченко в 3 роки, і по 2 роки у інших.
Термін відбування покарання для Онищенка, Куста, Гульчука і Глєбова встановлений з 17 червня 2015 року, коли вони були затримані, у Цукурова і Холода — з 10 березня 2016 року, Ляшука — з 9 вересня 2015 року, у Пламадяли — з 13 квітня 2016 року.

Continue reading...