Доба в зоні АТО: 55 ворожих обстрілів, четверо бійців ЗСУ поранені

398
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

За останню добу бойовики 55 раз обстріляли позиції сил АТО на Донбасі з забороненого артилерійського озброєння. В результаті обстрілу четверо військовослужбовців українських отримали поранення.
На Приморському напрямку зафіксовано 26 ворожих обстрілів. Зокрема, ввечері, використовуючи заборонені міномети калібру 120 мм, бойовики обстрілювали наші позиції в районі Широкиного та Гнутового. Також опорні пункти біля Широкиного й Бердянського знову опинились під ворожим вогнем з 122-мм артилерійських систем. Окрім того, противник з гранатометів та стрілецької зброї вів вогонь по укріпленнях сил АТО неподалік Водяного, Павлополя, Новогригорівки та ще низки населених пунктів. В районі Мар’їнки та Красногорівки незаконні збройні формування вели вогонь з 82-мм мінометів та легшого озброєння. Одна з ворожих мін калібру 82 мм знову влучила у житловий квартал Красногорівки. На щастя, руйнувань та постраждалих серед цивільних осіб немає.
На Донецькому напрямку бойовики 16 разів використовували зброю проти українських захисників. Найскладнішою ситуація залишається у південному та східному передмісті Авдіївки. З настанням сутінок бойовики обстрілювали українських воїнів на цій ділянці фронту з 120-мм та 82-мм мінометів, а також стрілецької зброї та гранатометів.

Continue reading...