Бойовики з 122 мм артилерії обстріляли позиції ЗСУ поблизу Луганського – штаб АТО

326
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Незаконні збройні формування протягом сьогоднішнього дня здійснили 30 обстрілів позицій українських військових, важке артилерійське…
КИЇВ. 22 травня. УНН. Незаконні збройні формування протягом сьогоднішнього дня здійснили 30 обстрілів позицій українських військових, важке артилерійське озброєння калібру 122 мм противник ще на початку доби застосовував проти бійців ЗС України, котрі тримають оборону поблизу Луганського, передає УНН з посиланням на прес-центр штабу АТО.
Як зазначили у прес-центрі, більша половина обстрілів сьогодні була спрямована на приморський напрямок. Зокрема, повідомили у штабі, у першій половині дня бойовики здійснили потужний артилерійський обстріл наших укріплень неподалік Гнутового зі ствольної артилерії калібру 122 мм та 120-мм мінометів.
«По наших позиціях в районі Новотроїцького та Красногорівки ворог бив з мінометів калібру 82 мм. Окрім того, біля Новотроїцького, а також біля Мар’їнки незаконні збройні формування обстрілювали наших воїнів з озброєння БМП. Під ворожим вогнем з гранатометів та стрілецької зброї опинились опорні пункти сил АТО, які розташовані поблизу Широкиного, Водяного, Павлополя та Богданівки», — поінформували у штабі.

Continue reading...