Київрада продовжила угоду з "Київенерго" Ахметова до весни 2018 року, далі – "розставання"

326
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Після завершення дії угоди з « Київенерго» майно територіального громади міста буде повернуто місту з володіння та користування компанії й передано комунальному підприємству. Новини за 20 червня від УНІАН.
Київська міська рада вирішила, що дію угоди з «Київенерго», яка завершується 31 грудня 2017 року, необхідно продовжити до кінця опалювального сезону 2017-2018, тобто ще на 4 місяці.
Як передає кореспондент УНІАН, відповідне рішення було прийнято сьогодні на засіданні Київради.
Так, 62 депутати з 98 присутніх в сесійній залі підтримали проект рішення «Про припинення угоди щодо реалізації проекту управління та реформування енергетичного комплексу Києва від 27.09.2001 р, укладений між Київської міською держадміністрацією та акціонерною енергопостачальною компанією «Київенерго».
Під час своєї доповіді заступник голови КМДА Петро Пантелеєв пояснив, що рішення має на меті забезпечити непереривність технологічного процесу виробництва, транспортування та постачання теплової енергії споживачам міста та недопущення виникнення позаштатних ситуацій під час опалювального сезону.
Цим своїм рішенням депутати доручили КМДА підписати з «Київенерго» додаткову угоду.
В рішенні зазначено: «Припинити дію угоди з 27 квітня 2018 р».
Після завершення дії угоди з «Київенерго» майно територіального громади міста буде повернуто місту з володіння та користування компанії й передано комунальному підприємству.

Continue reading...