Україна відкриває 10 візових центрів за кордоном

285
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

10 візових центрів України запрацюють за кордоном Планується, що центри будуть не тільки оформляти візи, але і приймати рішення про відмову у видачі документа
У січні почнуть роботу 10 українських візових центрів за кордоном, які будуть обслуговувати іноземців з прийому клопотань при оформленні віз для в’їзду до України. Про це повідомляє Департамент консульської служби Міністерства закордонних справ України в Facebook.
Центри буде відкрито в Анголі (м. Луанда), Єгипті (м. Каїр), Індії (м. Делі), Китаї (м. Пекін, Гуанчжоу та Шанхай), Лівані (м. Бейрут), Марокко (м. Рабат), Нігерії (м. Абуджа), Тунісі (м. Туніс). Вони будуть співпрацювати із закордонними дипломатичними установами України в цих країнах.
Їх робота стартує 15 січня 2018 року.
«Іноземці зможуть подати документи для оформлення українських віз у зручному для них форматі та за бажанням отримати низку додаткових послуг (виготовлення фотокарток, переклад та копіювання документів, оформлення полісів медичного страхування, кур’єрські послуги, СМС-інформування, обслуговування у залах підвищеного комфорту)», — йдеться у повідомленні.

Continue reading...