ГПУ не виявила порушень під час обшуків в офісах "Нової пошти"

308
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Що шукали у Новій пошті
«Нова пошта» повідомляє, що співробітники ГПУ не знайшли жодних порушень у діяльності компанії під час обшуків її офісах.
«Юрій Луценко підтвердив, що в ході обшуків, проведених 16 березня 2018 року в компаніях групи, порушень виявлено не було», — сказано в заяві «Нової пошти», поширеній увечері в понеділок, 19 березня за підсумками зустрічі співзасновника компанії В’ячеслава Климова з генпрокурором Юрієм Луценком.
У компанії також повідомили, що вилучені прокурорами під час обшуків у Харкові грошові кошти будуть повернуті клієнтам компанії «Пост Фінанс» і пообіцяли, що юридична служба відповість на всі питання ГПУ і надасть необхідні документи для прийняття законного рішення.
Луценко, у свою чергу, висловив побоювання, що послугами компанії можуть скористатися зловмисники з метою транспортування нелегальних вантажів.
«Сторони домовилися про розробку спільного плану дій з метою недопущення можливих випадків незаконних перевезень вантажів», — повідомили в «Новій пошті».
Керівник прес-служби ГПУ Андрій Лисенко повідомив, що учасники зустрічі висловили зацікавленість у законності роботи українського лідера ринку експрес-перевезень.

Continue reading...