Курченко потрапив до санкційного списку РНБО

325
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Українського бізнесмена Сергія Курченка вперше включили до санкційного списку Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України. Так, власник групи компаній «Східно-Європейська паливно-енергетична компанія»…
Українського бізнесмена Сергія Курченка вперше включили до санкційного списку Ради національної безпеки і оборони (РНБО) України. Так, власник групи компаній «Східно-Європейська паливно-енергетична компанія» вказаний у списку фізосіб, проти яких застосовуються санкції, у додатку до рішення РНБО від 2 травня.
Санкції передбачають: блокування активів (тимчасове обмеження права особи користуватися і розпоряджатися належним їй майном); запобігання виведенню капіталів за межі України; заборона участі в приватизації, оренді держмайна резидентами іноземної держави та особами, які прямо або опосередковано контролюються резидентами іноземної держави або діють у її інтересах; повну або часткову заборону вчинення правочинів з цінними паперами, емітентами яких є особи, стосовно яких застосовано санкції згідно із законом.

Continue reading...