Українці не зможуть повернути вже захоплену Росією територію, — Волкер

327
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Як інформує Цензор. НЕТ із посиланням на Лігу, таку думку в сюжеті служби Бі-бі-сі за підсумками візиту на Донбас висловив спецпредставник Держдепартаменту США…
Як інформує Цензор. НЕТ із посиланням на Лігу, таку думку в сюжеті служби Бі-бі-сі за підсумками візиту на Донбас висловив спецпредставник Держдепартаменту США по Україні Курт Волкер, маючи на увазі силові дії.
«Так, українці не зможуть повернути вже захоплену Росією територію: Росія занадто сильна», — сказав він.
До того ж, за словами Волкера, ціна продовження війни на Донбасі та можливого подальшого наступу гібридної армії РФ вже зросла.
«І буде рости далі, — наголосив представник Держдепартаменту. — У цьому випадку ті, хто сидить у Москві, мусять запитати себе: а що ми від цього отримуємо? Ми зазнаємо втрати, смерті російських солдатів, які гинуть в Україні… За що?».
Спецпредставник Держдепу впевнений, що оснащення української армії сучасною летальною зброєю Заходу — запорука досягнення миру в майбутньому, бо «якщо Україна не зможе утримувати позиції, це буде запрошенням для нових наступів», а поставки в ЗСУ озброєнь США «дадуть Росії чітко зрозуміти: ви не отримаєте ще більше, не заплативши за це високу ціну».

Continue reading...