Кого підозрюють бойовики у вбивстві Захарченка: опубліковано фото — Телеканал новин 24

302
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

У вбивстві голови окупаційної влади у Донецькій області Олександра Захарченка підозрюють людину близьку до бойовика або таку, що входила до його оточення. Зокрема, імовірним кілером може бути охоронець лідера бойовиків – Олександр Костенко. Розслідування, Вбивство Захарченка, Війна на Донбасі, Новини Донецька, ЗМІ, Новини України — Телеканал новин 24
У вбивстві голови окупаційної влади у Донецькій області Олександра Захарченка підозрюють людину близьку до бойовика або таку, що входила до його оточення. Зокрема, імовірним кілером може бути охоронець лідера бойовиків – Олександр Костенко.
За інформацією ЗМІ, Костенко був також, як і Захарченко, власником кафе «Сепар», в якому власне й пролунав смертельний для ватажка «ДНР» вибух.
Кафе «Сепар» розташовується на вулиці Пушкіна, в самому центрі Донецька, і розміщується у в кількох сотнях метрів від резиденції убитого. У ньому нерідко обідали иа збиралися члени уряду «ДНР», а саме кафе нібито належало начальнику охорони Захарченко. Хоча сам лідер «ДНР» з’являвся в ньому рідко. Все це наводить на думку, що інформацію про вбитого банально «злили».

Continue reading...