У багатостраждальній Смілі нарешті стартував опалювальний сезон — 24 Канал

237
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Станом на вечір 15 листопада, на Черкащині у місті Сміла, яке тривалий час перебувала без тепла, до 8 з 20 міських котелень почав надходити газ. Відтак, найближчим часом тепло мають отримати щонайменше 5 дитячих садочків, 7 шкіл, 3 лікарні, а також 45 будинків із 152. Новини України, Новини Черкас, опалювальний сезон, Геннадій Зубко, комунальні послуги, Надзвичайні ситуації — Телеканал новин 24
Станом на вечір 15 листопада, на Черкащині у місті Сміла, яке тривалий час перебувала без тепла, до 8 з 20 міських котелень почав надходити газ. Відтак, найближчим часом тепло мають отримати щонайменше 5 дитячих садочків, 7 шкіл, 3 лікарні, а також 45 будинків із 152.
Про це повідомив віце-прем’єр-міністр і водночас міністр регіонального розвитку, будівництва та ЖКГ Геннадій Зубко на своїй сторінці у Facebook.
За його словами, подача газу здійснюється, перш за все, до котелень, до яких підключено соціальну сферу.
«Подано газ на перші 8 котелень з 20. Наразі в них ведеться розжиг і вихід на робочий температурний режим, потрібен час. До них підключено 5 дитячих садочків, 7 шкіл, 3 лікарні, а також 45 будинків із 152», – сповістив посадовець.

Continue reading...