Окупанти намагаються наступати на сході, Білорусь планує військові збори у прикордонній з Україною області, — Генштаб ЗСУ

120
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Російські військовослужбовці намагаються вести бойові дії на сході України. У Гомельській області планують збори із залученням військовозобов’язаних. Деталі у статті.
Про це повідомили у Генеральному штабі ЗСУ. Противник не припиняє наступальних дій на Сході України. Окупанти завдають ракетних ударів по об’єктах інфраструктури та житлових кварталах України. На Волинському та Поліському напрямках підрозділи збройних сил Білорусі (до семи батальйонів) виконують завдання з прикриття ділянки українсько-білоруського кордону. Додають, що на території Білорусі розгорнули два ракетних дивізіони тактичного ракетного комплексу “Точка-У” та дивізіон реактивної системи залпового вогню “Смерч”. Залишається загроза ракетних ударів з Білорусі. Також у Гомельській області у червні планують провести збори із залученням військовозобов’язаних. На Сіверському напрямку противник здійснює повітряну розвідку із застосуванням БпЛА.

Continue reading...