Путін може втратити своє життя: хто кому став господарем після зустрічі з Сі Цзіньпіном

74
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Array
Російський президент Владімір Путін не отримав того, що хотів від зустрічі з Сі Цзіньпіном. Він виглядав розгубленим, а останні слова китайського лідера біля трапу літака змушують диктатора забити в тривожний дзвіночок.
Про це в ефірі 24 Каналу розповів кандидат психологічних наук Дмитро Попов. При цьому він наголосив, що й Сі був розгублений, але інакше ніж Пу. Зазначимо, 22 березня китайський лідер залишив Москву після триденного візиту, який відбувся за декілька днів після ордеру для Путіна.Путін не отримав того, що хотів
В першу чергу це стосується того, що наразі конче потребує російська армія на фронті, наголосив експерт. І про це Путіна попередили заздалегідь.
«Путін розраховував на одне, а в результаті отримав зовсім інше. Це можна було побачити, коли він після всіх зустрічей виглядав дуже розгубленим. В тому числі, доповідаючи в Кремлі про якісь мости, які вони спільно побудували з китайцями. У нього вже була інформація, що він не отримає від Китаю того, що хотів», – поділився деталями Попов.

Continue reading...