Новини України за 20 квітня 2019 — новини України і світу

250
0
ПОДЕЛИТЬСЯ

Головні новини України та світу сьогодні 20 квітня 2019. Новини України та новини світу 20.04.2019, що відбувалося за день в Україні та світі читайте на сайті новин України 24tv.ua.
У Кам’янському унаслідок стрілянини постраждали 3 особи, зокрема активіст Євген Найда. Бойовики на Донбасі зазнали суттєвий втрат – відомо про загибель 4 найманців. У Конституційному суді відкрили провадження щодо закону, який зобов’язує УПЦ МП вказувати в назві свою приналежність до Росії. Такими були головні новини суботи, 20 квітня, в Україні та світі.
Надвечір 20 квітня у колишньому Дніпродзержинську сталася стрілянина – невідомі з автомобіля цілилися у керівника громадської організації «Рух Громадська Варта» Євгена Найду, коли той вийшов з банку.
У цей момент до узбіччя під’їхав автомобіль з шашками таксі, темно-зеленого кольору, ймовірно Daewoo Lanos з польськими номерами. З нього вийшов чоловік у масці та зробив кілька пострілів в бік Найди зі зброї, схожої на обріз. Після цього чоловік з місця пригоди зник, – пишуть місцеві ЗМІ.
Місце стрілянини у Кам’янському
Внаслідок інциденту, окрім самого активіста, постраждали ще двоє перехожих. Медичну допомогу їм надали на місці. За словами журналістів, на місці інциденту також прибули «невідомі, агресивно налаштовані молоді люди».
Найда наразі перебуває у міській лікарні швидкої допомоги.

Continue reading...