Суд в Дніпрі заборонив організацію "Союз радянських офіцерів"

275
0
TEILEN

У Дніпрі Окружний адміністративний суд прийняв рішення про заборону громадської організації „Союз радянських офіцерів“. Суд виніс рішення, …
У Дніпрі Окружний адміністративний суд прийняв рішення про заборону громадської організації „Союз радянських офіцерів“. Суд виніс рішення, дослідивши матеріали і вислухавши показання свідків про події березня 2014 року, повідомляє Радіо Свобода.
За словами одного зі свідків у справі, громадської активістки Людмили Кострюкової, в березні 2014 це громадське об’єднання „здійснювало дії, спрямовані на ліквідацію незалежності України, закликало сусідню державу до порушення суверенітету і територіальної цілісності України“.
„Вони продовжували свою протиправну діяльність навіть в травні 2017 року, коли 9 травня біля пам’ятника Генералу Пушкіну загрожували жінкам з українською символікою розправою шляхом насильницьких дій“, – повідомила Людмила Кострюкова.
Як зазначив в суді інший свідок Андрій Куліш, в березні 2014 року на мітингах члени організації заявляли, що „чекають „російську визвольну армію“.

Continue reading...