Home Ukraine Україна — українською "Займися територією своєї країни". У "БПП" відкинули пропозицію Білорусі про миротворців на...

"Займися територією своєї країни". У "БПП" відкинули пропозицію Білорусі про миротворців на Донбасі

231
0
SHARE

Офіційний Мінськ заявив, що може допомогти вирішити “конфліктну ситуацію” на сході України.
У фракції “БПП” вважають, що в миротворчому контингенті ООН на Донбасі мають бути лише представники країн-союзників України.
Зокрема, про це заявив народний депутат з фракції “Блок Петра Порошенка” Іван Винник, відреагувавши на заяву Білорусі про готовність виділити миротворців .
“Миротворці повинні бути союзниками української армії, бути на українському боці в питанні звільнення територій від російського агресора. Очевидно, що миротворцями не можуть бути росіяни… На моє переконання, після ситуації з Павлом Грибом Білорусь дуже серйозно скомпрометувала себе як партнер або союзник України, адже вони безпосередньо сприяли затриманню і викраденню Гриба і відправленню його до Росії”, – цитує депутата Інтерфакс-Україна.
Водночас глава кримськотатарського Меджлісу і народний депутат від “БПП” Рефат Чубаров наголосив, що “Білорусія відкрито і нахабно щодо України підтримала країну-окупанта, Росію”.

Continue reading...