Home Ukraine Україна — українською В Україні стартувала реєстрація учасників ЗНО-2018

В Україні стартувала реєстрація учасників ЗНО-2018

294
0
SHARE

В країні стартує реєстрація на складання ЗНО
У переліку найбільш вигідних комбінацій для складання ЗНО – математика, іноземна мова та фізика.
Реєстрація на ЗНО триватиме до 19 березня
© Никинформ
В Україні у вівторок, 6 лютого, стартує реєстрація для участі у зовнішньому незалежному оцінюванні в 2018 році. Вона триватиме до 19 березня, йдеться у повідомленні на сайті Українського центру оцінювання якості освіти.
При цьому сама сесія ЗНО розпочнеться 22 травня і завершиться 13 червня, вона стартує з тестів із математики. Графік проведення додаткової буде оприлюднений до 30 квітня поточного року.
Майбутні учасники ЗНО повинні зареєструватися на сайті Українського центру оцінювання якості освіти (УЦОЯО), сформувати і роздрукувати реєстраційну картку. Після цього необхідно сформувати комплект реєстраційних документів.
“Комплект документів учні, які у цьому році проходять ДПА (державну підсумкову атестацію – ред.) у формі ЗНО, подають до закладу освіти, в якому навчаються”, – йдеться у повідомленні на сайті УЦОЯО.
Усі інші учасники зовнішнього незалежного оцінювання формують та подають комплект документів самостійно, відправляючи рекомендованим листом у регіональний центр оцінювання.
Скласти ЗНО-2018 можуть не лише випускники ліцеїв, гімназій і шкіл, але й студенти професійно-технічних навчальних закладів, коледжів, а також особи, які випустилися у минулі роки.
За умови успішної реєстрації на ЗНО-2018 учасник отримує з регіонального центру сертифікат зовнішнього незалежного оцінювання, інформаційний бюлетень та реєстраційне повідомлення.
Читайте також: У Києві представили онлайн-платформу для підготовки до ЗНО
Нагадаємо, під час вступної кампанії у 2018 році абітурієнти зможуть подати максимум сім заяв у чотири вищі навчальні заклади на підставі сертифікатів зовнішнього незалежного оцінювання.

Continue reading...