Home Ukraine Україна — українською Керівництво університету Богомольця примушує студентів та викладачів розпочати страйк – МОЗ

Керівництво університету Богомольця примушує студентів та викладачів розпочати страйк – МОЗ

334
0
SHARE

Керівництво університету Богомольця примушує студентів та викладачів розпочати страйк – МОЗ.
Про це йдеться у заяві відомства на Facebook. “До представників Міністерства охорони здоров’я України звертаються занепокоєні викладачі та студенти НМУ з повідомленнями, що керівництво університету примушує студентів та науково-педагогічних працівників розпочати завтра, 26 лютого, так званий «безстроковий всеуніверситетський страйк». Згідно з інформацією, усі навчальні корпуси завтра будуть зачинені, окрім фізико-хімічного корпусу, де буде розміщуватися так званий “страйккомітет”, – йдеться у повідомленні.
Також зазначається, що розповсюджується завідомо неправдива інформація щодо блокування Міністерством охорони здоров’я виплати стипендій та зарплат в НМУ.
Читайте також У Росії під час “Страйку виборців” затримано майже 250 осіб (відео)
“Звертаємося до студентів та викладацького складу університету не піддаватися на провокації та маніпуляції керівництва НМУ та не зривати навчальний процес. Згідно з принципами та практикою університетської автономії, університет самостійно проводить відповідні виплати з казначейських рахунків.

Continue reading...