Home Ukraine Україна — українською РФ досягла своєї мети, якщо вона хотіла посіяти хаос в США –...

РФ досягла своєї мети, якщо вона хотіла посіяти хаос в США – Трамп

226
0
SHARE

«Вони в Москві сміються до упаду», – додав американський президент.
Президент США Дональд Трамп заявив, що якщо метою Росії було посіяти хаос, то їй це вдалося.
Про це він написав у twitter.
“Якщо метою Росії було створення суперечностей, розколу і хаосу в США, то з усіма цими слуханнями в комітетах, розслідуваннями і партійною ненавистю вони (Росія) втілили свої найсміливіші мрії. Вони в Москві сміються до упаду. Америка, будь розумніше!” – йдеться у повідомленні американського президента.
Раніше Трамп написав, що він не заперечує втручання РФ у вибори в США.
“Я ніколи не говорив, що Росія не втручалася у вибори. Я говорив, що “це могла бути Росія, або Китай, або інша країна, або група, або це міг бути геній вагою в 400 фунтів, що лежить в ліжку і грає зі своїм комп’ютером”. Російською “містифікацією” було те, що передвиборний штаб Трампа був у змові з Росією – він ніколи не був”, – зауважив Трамп.
Нагадаємо, спецслужби США звинувачують Росію і особисто Путіна в організації кампанії за втручання у вибори президента США з допомогою пропаганди і хакерських атак. Володимир Путін та інші представники російської влади категорично заперечують будь-яку причетність до спроб втрутитися в хід американських виборів.
13 громадян Росії і три російські установи звинувачуються у втручанні у вибори президента США і політичний процес в країні.

Continue reading...