Home Ukraine Україна — українською США можуть відповісти на "дзеркальні" дії Росії – Держдеп

США можуть відповісти на "дзеркальні" дії Росії – Держдеп

289
0
SHARE

Росія ввела дзеркальні заходи та вислала також дипломатів, на що США заявили, що можуть відповісти
У Державному департаменті США вважають, що так звані “дзеркальні” дії Росії щодо вислання 60-ти американських дипломатів у РФ і закриття консульства у Санкт-Петербурзі є необґрунтованими та продовжують заганяти країну в “самоізоляцію”, заявила представник Державного департаменту США Хізер Нойєрт, передає ” Укрінформ “.
“З представленого списку нам ясно, що Російська Федерація не зацікавлена у діалозі в питаннях, які мають значення для обох наших країн”, – заявила представник Держдепу.
У своїй заяві Нойєрт назвала такі дії Росії необґрунтованими та закликала Москву не поводитися як жертва. Вона зазначила, що жертвами в цій ситуації є лише двоє людей, які зараз лежать у шпиталі в Сполученому Королівстві, а також ті, хто постраждав випадково внаслідок хімічної атаки.
“Наші дії були мотивовані виключно нападом на Велику Британію, атакою на британського громадянина та його доньку. Пам’ятаймо, що йдеться про перше застосування нервово-паралітичного газу “Новачок” у невійськовий час на території нашого союзника”, – зауважила Нойєрт.

Continue reading...