Home Ukraine Україна — українською США і до 20 країн Євросоюзу заявили про намір вислати дипломатів РФ...

США і до 20 країн Євросоюзу заявили про намір вислати дипломатів РФ – The Times

306
0
SHARE

У процесі видворення візьмуть участь США, Франція, Німеччина, Польща, Ірландія, Нідерланди, Естонія, Латвія, Литва, Болгарія, Чехія, Данія і ще до дев’яти інших країн.
Сполучені Штати Америки і до 20 країн Європейського Союзу заявили про намір видворити російських дипломатів через отруєння нервово-паралітичної речовиною “Новичок” колишнього шпигуна Сєргєя Скріпаля та його доньки Юлії у Солсбері. Про це повідомляє газета The Times.
За даними видання, у процесі висилки візьмуть участь Франція, Німеччина, Польща, Ірландія, Нідерланди, Естонія, Латвія, Литва, Болгарія, Чехія, Данія і ще до дев’яти інших країн.
Зокрема, “безпрецедентне скоординоване” видворення почнеться вже з понеділка, 26 березня.
Очікується, що дипломатів РФ видворять на чотири тижні.
Також з Москви буде відкликаний посол ЄС в РФ Маркус Едерер.
Прем’єр-міністр Чехії Андрій Бабиш заявив, що Прага може видворити кількох російських дипломатів на підтримку Великої Британії через хімічну атаку на колишнього шпигуна Сєргєя Скірапаля та його доньки у Солсбері.
Раніше Франція, Польща, Естонія, Латвія та Литва заявили про можливість видворення російських дипломатів через хімічну атаку колишнього шпигуна Росії Сєргєя Скріпаля та його доньки у Солсбері.

Continue reading...