Home Ukraine Україна — українською "Великоднє перемир'я". Двоє українських військових отримали поранення внаслідок обстрілів на Донбасі –...

"Великоднє перемир'я". Двоє українських військових отримали поранення внаслідок обстрілів на Донбасі – штаб

260
0
SHARE

Великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю бойовики застосували неподалік Талаківки і Гнутового, а снайперський вогонь – поблизу Широкиного.
Минулої доби, 6 квітня, російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати “великоднє перемир’я” і здійснили 42 обстріли позицій ЗСУ, застосувавши озброєння заборонене Мінськими домовленостями. Про це повідомляє прес-центр штабу АТО.
Зокрема, на Донецькому напрямку із забороненої 122 мм артилерії, а також озброєння БМП бойовики обстріляли позиції ЗСУ в Широкиному, а з мінометів калібру 82 мм – поблизу Пісків. А з гранатометів та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по захисниках Водяного, Лебединського, Мар’їнки та неодноразово Авдіївки. Великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю агресор застосував по наших укріпленнях неподалік Талаківки і Гнутового. Також зі стрілецької зброї обстріляні захисники Красногорівки, Павлополя, шахти “Бутівка”, Пісків і Кам’янки, а снайперський вогонь – вівся поблизу Широкиного.

Continue reading...