Home Ukraine Україна — українською Вчора окупанти знову застосовували «важку» зброю, є поранені

Вчора окупанти знову застосовували «важку» зброю, є поранені

290
0
SHARE

Війна на сході України, зведення за 6 квітня 2018 року: обстріли на обох напрямках, на Донецькому застосовувалися 122-мм артилерія та 120-мм міномети, на Луганському – 120-мм міномети; поранено двох захисників.
Минулої доби російсько-окупаційні війська продовжували ігнорувати «великоднє перемир’я». Агресор здійснив 42 обстріли позицій українських захисників застосувавши при цьому озброєння заборонене Мінськими угодами. Про це говориться у ранковому зведенні штабу АТО за 6 квітня 2018 року.
На Донецькому напрямку із забороненої 122-мм артилерії, а також озброєння БМП противник обстріляв українські позиції в Широкиному, а з мінометів калібру 82 мм – поблизу Пісків. З гранатометів та стрілецької зброї окупанти відкривали вогонь по захисниках Водяного, Лебединського, Мар’їнки та неодноразово Авдіївки. Великокаліберні кулемети та стрілецьку зброю агресор застосував по укріпленнях ЗСУ неподалік Талаківки і Гнутового. Також зі стрілецької зброї були обстріляні захисники Красногорівки, Павлополя, Шахти «Бутівка», Пісків і Кам’янки, а снайперський вогонь вівся поблизу Широкиного.
На Луганському напрямку із заборонених 120 та 82-мм мінометів, гранатометів та великокаліберних кулеметів бойовики вели вогонь по українських опорних пунктах поблизу Луганського.

Continue reading...