Home Ukraine Україна — українською Росія поглиблює кризу на Донбасі: в Пентагоні зробили заяву щодо України

Росія поглиблює кризу на Донбасі: в Пентагоні зробили заяву щодо України

363
0
SHARE

Заступник голови Пентагону виступив зі звинуваченнями на адресу Росії. Він вважає, що Москва робить з України полігон для випробування озброєнь
Росія продовжує підтримувати бойовиків на Донбасі, озброюючи їх, а також перетворила Україну на полігон для випробування новітніх озброєнь. США підтримують ідею ввести миротворців на схід України. Про це заявив на 11-му Київському безпековому форумі заступник голови Пентагону з питань міжнародної безпеки Роберт Карем.
Він похвалив українських військових, які протистоять грізному ворогові і звинуватив росіян у порушенні домовленостей щодо Донбасу і підтримці бойовиків.
” Росія окупувала Крим, продовжує поглиблювати кризу на Донбасі, але ми не можемо сприймати це як здійснений факт. Ми не можемо миритися з анексією українських територій Росією, ми не можемо дозволити Росії продовжити дестабілізацію ситуації в Україні…. Україна використовується як якась лабораторія для використання і випробування новітніх видів зброї і кіберзасобів. Росія продовжує озброювати, готувати, фінансувати бойовиків, які продовжують конфлікт на Донбасі, порушуючи міжнародні домовленості, які повинні захистити стабільність в світі “, – заявив Карем.

Continue reading...