Home Ukraine Україна — українською Шахтар – Динамо (0:1), перший тайм

Шахтар – Динамо (0:1), перший тайм

212
0
SHARE

Вітаю! За кілька хвилин розпочнеться центральний матч 27 туру Чемпіонату України з футболу. В Харкові на ОСК “Металіст” донецький “Шахтар” приймає київське “Динамо”. Вперше за довгий час “українське ель класіко” матиме справді важливе турнірне значення. Матч може вирішити долю чемпіонства….
Вітаю! За кілька хвилин розпочнеться центральний матч 27 туру Чемпіонату України з футболу. В Харкові на ОСК “Металіст” донецький “Шахтар” приймає київське “Динамо”. Вперше за довгий час “українське ель класіко” матиме справді важливе турнірне значення.
Матч може вирішити долю чемпіонства. “Гірники” випереджають “біло-синіх” на шість очок. “Киянам”, щоб продовжити боротьбу за титул треба обов’язково перемагати. Нічия або перемога “Шахтаря” фактично зробить їх чемпіонами.
Це вже третій матч для команд в цьому сезоні. Варто відзначити, що гірники вже два матчі поспіль не можуть забити “киянам”. В 13 турі команди розписали “суху” нічию в Києві. Матч другого туру, що також відбувався в Харкові, “динамівці” виграли з рахунком 1:0. Пропоную згадати, основні події того матчу.
Відомі стартові склади команд:
“Шахтар”: Пятов – Бутко, Хочолава, Ракіцький, Ісмаїлі, – Марлос, Степаненко, Фред, Тайсон(к), А. Патрік, – Феррейра.
Запасні: Шевченко, Ордець, Додо, Зубков, Коваленко, Дентиньо, Кайоде
“Динамо”: Бойко – Кедзьора, Шабанов, Бурда, Піварич, – Циганков(к), Шепелєв, Буяльський, Гармаш, Вербіч, – Бєсєдін
Запасні: Рудько, Морозюк, Гонзалез, Ротань, Миколенко, Мораєс, Мбокані,
Команди виходять на поле під спалахи вогню, цікава задумка.

Continue reading...