Home Ukraine Україна — українською Сирія офіційно визнала Абхазію та Південну Осетію

Сирія офіційно визнала Абхазію та Південну Осетію

157
0
SHARE

Незалежність Південної Осетії і Абхазії визнала Сирія
Президент Сирії Башар Асад, архівне фото Agence France-Presse
Сирія визнала незалежність невизнаних республік Абхазія та Південна Осетія, а також домовилася про встановлення дипломатичних відносин. Про це йдеться в повідомленні сирійського Міністерства закордонних справ.
“На знак визнання взаємної підтримки терористичної агресії проти Сирії Сирійська Арабська Республіка, Республіка Абхазія і Республіка Південна Осетія домовилися про обмін визнанням і встановлення відносин між Сирійською Арабською Республікою і Республікою Абхазія і Республікою Південна Осетія”, – йдеться в повідомленні.
Крім того, Міністерство закордонних справ Південної Осетії опублікувало на своєму сайті повний текст комюніке про взаємне визнання.
“Міністерство закордонних справ Республіки Південна Осетія, уповноважене своїм Урядом, має честь заявити про те, що Республіка Південна Осетія і Сирійська Арабська Республіка… оголошують про взаємне визнання та встановлення дипломатичних відносин між двома країнами на рівні посольств з дати опублікування цього Комюніке”, – йдеться в заяві.

Continue reading...