Home Ukraine Україна — українською МЗС радить українцям уважно обирати туроператорів

МЗС радить українцям уважно обирати туроператорів

227
0
SHARE

У Міністерстві закордонних справ вкотре закликали українців ретельно планувати свої подорожі за кордон та уважно обирати туроператора…
КИЇВ. 30 червня. УНН. У Міністерстві закордонних справ вкотре закликали українців ретельно планувати свої подорожі за кордон та уважно обирати туроператора. Про це повідомляє УНН з посиланням на Департамент консульської служби МЗС України.
У поширених (після того, як сотні українських туристів не змогли вилетіти з Тунісу) рекомендаціях йдеться: “У зв’язку з затримкою вильоту кількох сотень українських туристів з Тунісу і неспроможністю туристичного оператора своєчасно повернути громадян України на Батьківщину Міністерство закордонних справ України повторно закликає громадян України, які планують подорожі за кордон, взяти до уваги такі рекомендації: ретельно планувати свої подорожі, враховуючи обставини, які можуть непередбачено виникнути; уважно обирати туристичного оператора, отримати від нього повну інформацію щодо дій у випадку надзвичайної ситуації, контактні дані компаній та осіб, до яких цілодобово можливо звернутися у випадку виникнення форс-мажорних обставин; уважно вивчити умови контракту щодо надання туристичних послуг; враховувати безпекову ситуацію в країні, ситуацію в міжнародних аеропортах, через які здійснюватиметься подорож; зареєструватися на веб-ресурсі Департаменту консульської служби МЗС України “Добровільна реєстрація українських громадян при подорожах за кордон („ДРУГ“ http://friend.

Continue reading...