Home Ukraine Україна — українською В Україні відзначають День повітряних сил

В Україні відзначають День повітряних сил

349
0
SHARE

Керівництво держави привітало особовий склад і ветеранів Повітряних сил Збройних сил України з професійним святом — Днем Повітряних сил, який відзначається у першу неділю серпня. Керівники держави привітали воїнів Повітряних сил з професійним святом.
Керівництво держави привітало особовий склад і ветеранів Повітряних сил Збройних сил України з професійним святом — Днем Повітряних сил, який відзначається у першу неділю серпня.
«Завдяки вашій наполегливій самовідданій службі Повітряні сили є потужним видом Збройних сил України, який здатен якісно виконувати завдання щодо захисту повітряного простору держави. В складних умовах сучасної повітряної обстановки екіпажі авіаційних бригад, розрахунки зенітних ракетних та радіотехнічних підрозділів і вдень і вночі несуть бойове чергування, упевнено виконують польотні завдання та виявляють і супроводжують повітряні цілі», – йдеться у привітанні президента України Петра Порошенка, оприлюдненому на його офіційному сайті.
Він наголосив, що свою високу майстерність, мужність та героїзм воїни Повітряних сил підтверджують під час протистояння російській агресії на Сході України, здійснюючи бойові вильоти, підтримують та прикривають з повітря наші сухопутні підрозділи.
«Вічна пам’ять та слава героям, які не повернулися з бойових вильотів, героїчно загинули, утримуючи позиції, та до кінця виконали свій обов’язок перед Україною. Їх подвиг вічно житиме в наших серцях та слугуватиме взірцем чесного беззавітного служіння Вітчизні», – йдеться у привітанні президента.
Читайте також Президент переконаний, що від військових льотчиків залежить, чи буде мирне небо в Україні
«Вірю, що ваша висока професійна майстерність у поєднанні з потужною зброєю і військовою технікою й надалі залишатимуться могутнім гарантом обороноздатності нашої держави», – зазначив Порошенко і побажав воїнам Повітряних сил чистого неба, вдалих злетів і перемог.

Continue reading...