"Укрпошта" підвищує тарифи на 40%

304
0
TEILEN

Тарифи на доставку письмової кореспонденції у відділеннях „Укрпошти“ з 10 вересня зростуть на 40%. Таке рішення НКРЗІ було опубліковано в „Урядовому кур’єрі“. Згідно з…
Тарифи на доставку письмової кореспонденції у відділеннях „Укрпошти“ з 10 вересня зростуть на 40%. Таке рішення НКРЗІ було опубліковано в „Урядовому кур’єрі“.
Згідно з рішенням НКРЗ, тарифи на послуги поштового зв’язку будуть змінені в два етапи – з 10 вересня поточного року і з 1 січня наступного.
Зокрема, перший етап – тариф на пересилання письмової кореспонденції (непріоритетний лист вагою до 50 г, базова величина) зросте на 2 грн, а на посилки без оголошеної цінності, в рамках послуги „Укрпошта Стандарт“, масою до 10 кг в межах України – на 3,6 грн (з ПДВ). Другий етап передбачає підвищення тарифів на ці ж послугу на 1 і 2,4 грн відповідно.
Тарифи на пересилання відправлень вагою більше 10 кг в рамках послуги „Укрпошта Стандарт“, зокрема, пересилання відправлень вагою від 10 до 15 кг в межах області становитимуть 45 грн (з ПДВ), по Україні – 51 грн (з ПДВ).

Continue reading...