Home Ukraine Україна — українською У Миколаєві вбито відомого вченого-дослідника Голодомору

У Миколаєві вбито відомого вченого-дослідника Голодомору

169
0
SHARE

У Миколаєві невідомі у суботу, 1 вересня, зарізали професора Миколаївського національного університету імені Сухомлинського, академіка Миколу Шитюка, повідомляють ” Новини-N ” із посиланням на джерело в…
У Миколаєві невідомі у суботу, 1 вересня, зарізали професора Миколаївського національного університету імені Сухомлинського, академіка Миколу Шитюка, повідомляють ” Новини-N ” із посиланням на джерело в прокуратурі. Шитюк був одним з найбільш авторитетних дослідників Голодомору 1932-1933 років.
За даними журналістів, вбитого вченого знайшла власниця зйомної квартири, розташованої в будинку на 3-ій Слободській вулиці.
“Жінка, яка здала йому квартиру на три години, після того, як час сплив, почала дзвонити своєму орендарю, однак його телефон не відповідав. Коли вона приїхала на квартиру, то виявила квартиранта з ножем у спині без ознак життя”, – йдеться в повідомленні.
На місці події працює оперативно-слідча група поліції, тіло Шитюка відправлено на медико-судову експертизу. Слідство встановить, з якою метою загиблий опинився на орендованій квартирі і що саме там сталося.

Continue reading...