Home Ukraine Україна — українською "8 очок буде краще, ніж 9", або Коли російський коментатор дуже радіє:...

"8 очок буде краще, ніж 9", або Коли російський коментатор дуже радіє: реакція соцмереж на матч Україна – Словаччина

357
0
SHARE

“Футбол 24” дослідив, що пишуть у фейсбуках та твіттерах про другу поспіль перемогу України в Лізі націй – цього разу над Словаччиною. Новини футболу Футбол 24
“Футбол 24” дослідив, що пишуть у фейсбуках та твіттерах про другу поспіль перемогу України в Лізі націй – цього разу над Словаччиною.
Збірна України дотиснула Словаччину завдяки пенальті, яке заробив Віктор Циганков, а реалізував Андрій Ярмоленко. Як же на цей важкий, але солодкий тріумф відреагували експерти та журналісти?
Україна – Словаччина: драма вирішальних хвилин і нарікання на суддю, або Золоті заміни Шевченка
Італійський скаут українського походження Алекс Великих відзначає гру 20-річного динамівця проти суворих і фізично міцних словаків і натякає на те, що Віктор міг би проявити себе не лише у національній збірній, а й у Кальчо. “Циганков мав вирішальний вплив, але у нього відсутній паспорт країни-члена ЄС” (в Серії А жорсткий ліміт на подібних легіонерів).
Журналіст Ігор Лінник, який співпрацює з УЄФА, порівняв різні стилі Шевченка:
“У Чехії збірна України виграла в стилі Шевченка і Реброва. У неї були швидкості, агресія і контроль м’яча. А у Львові ця ж команда обіграла Словаччину вже в стилі Хацкевича.
Граючи через два дні на третій, на швидкості розраховувати не доводилося, та й на такий же впевнений контроль м’яча теж… Тож результат визначає свідомість. Усе, як завжди. Зробили справу – молодці!”
Наш єдиний форвард Яремчук, виявляється, грав на позиції опорника. Принаймні, якщо вірити каналу “Футбол 1”.

Continue reading...