Home Ukraine Україна — українською Британський парламент виключив Brexit без угоди з Брюсселем – 24 Канал

Британський парламент виключив Brexit без угоди з Брюсселем – 24 Канал

207
0
SHARE

Відповідну поправку було прийнято до проекту угоди щодо умов Brexit. За поправку, підготовлену і внесену на розгляд членом Лейбористської партії Керолайн Спелман, проголосували 318 парламентаріїв, проти – 310 депутатів Новини політики, Великобританія, Brexit, Тереза Мей, Європа – Телеканал новин 24
Відповідну поправку було прийнято до проекту угоди щодо умов Brexit. За поправку, підготовлену і внесену на розгляд членом Лейбористської партії Керолайн Спелман, проголосували 318 парламентаріїв, проти – 310 депутатів
Про це повідомило видання Sky News.
24 канал повідомляв про те, що прем’єр-міністр Великобританії Тереза Мей буде просити Європейський союз відновити переговори щодо угоди по Brexit, щоб отримати підтримку документа в парламенті.
Зазначається, що поправка до проекту угоди сформульована лише в загальних умовах. Якою буде процедура відхилення жорсткого варіанту Brexit в документі не уточнюється.
Уряд Терези Мей, не зобов’язаний приймати рішення відповідно до прийнятої поправки. Однак, як прем’єру, яку підтримує меншість в Палаті громад, їй буде складно ігнорувати думку парламенту. Раніше Мей і члени уряду не виключали жорсткого варіанту Brexit, хоча і визнавали його небажаним.
Крім поправки, яка виключає Brexit без угоди з Брюсселем, парламентарії також проголосували проти перенесення дати виходу Великобританії з ЄС c 29 березня на кінець 2019 року.

Continue reading...