Home Ukraine Україна — українською Ольга Богомолець – біографія кандидата у президенти України 2019

Ольга Богомолець – біографія кандидата у президенти України 2019

324
0
SHARE

Ольга Богомолець – біографія кандидата у президенти України 2019. Ольга Богомолець заявила про участь у виборах 2019 України. Що відомо про Богомолець – біографія на 24tv.ua.
Медик, співачка та політик Ольга Богомолець заявила про свій намір брати участь у президентських виборах ще на початку грудня 2018 року. Вже 16 січня самовисуванка віднесла свої документи до Центрвиборчкому, які там зареєстрували 18 січня. 24 канал пропонує ознайомитись із короткою біографією кандидата у президенти.
Народилася 22 березня 1966 року у місті Києві, є правнучкою відомого українського вченого-патофізіолога, академіка Олександра Богомольця.
Освіту здобувала у Київському медичному інституті імені Олександра Богомольця, який закінчила у 1989 році із відзнакою. У 1993 році Богомолець захистила кандидатську дисертацію.
В 1993 – 1994 роках навчалася у США, де прослухала курс екологічної дерматології в Пенсильванському університеті та курс навчання в Інституті дерматопатології Бернарда Аккермана при згаданому університеті.
У 2001 році Ольга Богомолець закінчила Національний педагогічний університет імені Драгоманова, де отримала ступінь практичного психолога.
Згодом, у 2003 році у Національному медичному університеті здобула ступінь доктора медичних наук за спеціальністю “Шкірні та венеричні хвороби”.
Окрім цього, у грудні 2014 року пройшла курси Української військово-медичної академії Міністерства оборони України “Актуальні питання організації медичного забезпечення військ”.
З 7 по 19 червня 2015 року пройшла курси мирного посередництва, організовані Швейцарським федеральним департаментом закордонних справ спільно з проектом підтримки мирного посередництва Центру досліджень проблем безпеки.
До політичної у Ольги Богомолець була тривала медична кар’єра. Так, з 1989 по 1991 вона працювала звичайним лікарем-дерматологом у Київському міському шкірно-венеричному диспансері.
Згодом, впродовж 4 років, вона була старшим науковим співробітником лабораторії радіаційної патології при МОН України.

Continue reading...